ME
NU
Липень 12, 2021

Arzinger підсилює практику кримінального права та захисту бізнесу

З 12 липня 2021 року до партнерського складу юридичної компанії Arzinger приєднується Юрій Сухов, який продовжить діяльність як адвокат у кримінальних справах й, разом із Катериною Гупало й Олександром Плотніковим, очолюватиме практику кримінального права та захисту бізнесу фірми.

 

Юрій Сухов – адвокат з багаторічним досвідом роботи, відомий завдяки низці найрезонансніших і інтелектуально складних кримінальних справ, в яких він успішно захищав інтереси своїх клієнтів - відомих українських бізнесменів та політиків. 

 

До приєднання до лав адвокатури в 2010 році, Юрій Сухов отримав значний досвід роботи на керівних посадах на державній службі, в органах внутрішніх справ, державній податковій адміністрації, тощо. Зокрема, до 2001 року Юрій працював у Державній податковій адміністрації України на керівних посадах Слідчого управління податкової міліції та начальником Головного правового управління. З 2001 по лютий 2002 року він займав посаду заступника директора департаменту по контролю за дотриманням бюджетного законодавства Рахункової палати України. До квітня 2008 року працював у Державному комітеті України у справах національностей та міграції на посадах директора департаменту та заступника Голови Комітету, після чого займав посаду Урядового уповноваженого з питань антикорупційної політики.

 

Юрій має науковий ступінь кандидата юридичних наук та захистив дисертацію на тему: "Ухилення від сплати податків, зборів, обов‘язкових платежів: проблеми відмежування від суміжних злочинів та кваліфікації за сукупністю".

 

"Приєднання до складу партнерів Arzinger – важливий і цілком логічний крок на даному етапі моєї кар’єри. Мені імпонує те, що ми маємо дуже схожі професійні та лідерські прагнення. Я переконаний, що об’єднання мого досвіду і знань як держслужбовця, адвоката та науковця із Arzinger – її командою, системою практик та індустрій і брендом – основа для взаємної реалізації наших амбітних цілей", -  говорить Юрій Сухов.

 

"Останні роки експертиза Arzinger в сфері кримінального права та захисту бізнесу користується все більшим попитом й цей тренд впевнено зростає. Ми спостерігаємо все більшу активність як національних, так й іноземних правоохоронних органів, а також потребу наших клієнтів в отриманні професійного захисту в цій чутливій сфері, в тому числі, по складних справах з міжнародною кримінальною складовою (екстрадиції, комплайенс – розслідування, тощо). Ми вже є одним з визнаних лідерів цього ринку, але ж не зупиняємось на досягнутому й постійно працюємо над зміцненням команди та збільшенням нашої ринкової частки. Саме тому, приєднання Юрія Сухова є логічним та очікуваним кроком для реалізації цієї стратегії, а також відповіддю на потреби наших клієнтів",- коментує Тімур Бондарєв, керуючий партнер Arzinger.

Щоб першими дізнаватися про наші новини

Підписатися