ME
NU
Листопад 22, 2021

Адвокати Arzinger захистили інтереси CEETRUS у спорі щодо отримання бюджетного відшкодування ПДВ на понад 53 млн грн

Команда практики вирішення податкових спорів Arzinger успішно представила інтереси ТОВ «СІТРАС УКРАЇНА» в процесі судового оскарження податкового повідомлення-рішення, яким клієнту було відмовлено в отриманні бюджетного відшкодування ПДВ на понад 53 млн грн.  

  

Завдяки розробленій та ефективно реалізованій стратегії захисту суди всіх трьох інстанцій підтримали доводи адвокатів Arzinger щодо відсутності в діях клієнта порушень податкового законодавства по трьом епізодам: 

  

  1. Недотримання вимог принципу хронології формування від’ємного значення ПДВ.  

  1. Передання орендованого майна в суборенду разом із відповідним відшкодуванням комунальних платежів.  

  1. Технічні помилки при заповненні додатків до податкової декларації з ПДВ.  

  

Додатково, адвокати Arzinger забезпечили фактичне отримання клієнтом усієї суми бюджетного відшкодування ПДВ.  

  

Проект супроводжувала команда у складі юриста ТОВ «СІТРАС УКРАЇНА», адвоката, к.ю.н., Марти Орленко, старшого юриста Arzinger, адвоката Микити Ларіонова, молодшого юриста Arzinger Ксенії Добрєвої. Загальне керівництво проектом здійснювали керуючий партнер Arzinger, адвокат Тімур Бондарєв та партнер Arzinger, адвокат Катерина Гупало. 

  

Довідково: Компанія CEETRUS заснована у 1976 році. Є глобальним гравцем у сфері нерухомості, володіє та управляє 300 торговими центрами у 10 країнах Європи. 

  

ТОВ "CІТРАС УКРАЇНА" (до серпня 2018 – ТОВ "ІММОШАН УКРАЇНА") в Україні управляє сімома торговельними галереями, що діють у складі ТЦ "AUCHAN" у Києві та Львові, ТЦ "AUCHAN RIVE GAUCHE" та "Рітейл Парк Петрівка" у Києві. 

Щоб першими дізнаватися про наші новини

Підписатися