ME
NU
Червень 07, 2019

Юридична фірма року в сфері медицини та фармацевтики

Arzinger law firm перемогла у номінації «Юридична фірма року в сфері медицини та фармацевтики» у Юридичній премії від Юридическая практика . Вітаємо Лану Сінічкіну (Lana Sevastopolskaya ) , партнера, керівника практики охорони здоров’я та фармацевтики і її команду з заслуженим визнанням!
«Це перемога не тільки моєї практики Охорони здоров’я та фармацевтики, а всієї компанії, тому, що у нас немає жодного юриста, хто б не працював на клієнтів із цієї сфери, незалежно від спеціалізації.
Наша практика включає в себе кілька підіндустрій, кожна з яких представляє собою окремий світ зі своїм власним регулюванням, особливостями і юридичними завданнями. Так, наприклад, в нашій компанії обслуговується багато клієнтів зі сфери Клінічних дослідженнь. Останнім часом з розвитком реформи все більше обертів набирає ринок медичних послуг. Також окрема юридична робота ведеться в сфері трансплантології. Харчова продукція, ресторанний бізнес та сфера продуктового рітейлу відносяться ще до одного окремого напряму нашої спеціалізації» – коментує перемогу Лана Сінічкіна.
Ми пишаємось нашою командою та її успіхами!

Щоб першими дізнаватися про наші новини

Підписатися