ME
NU
Грудень 24, 2021

Алесю Павлинську обрано співголовою Комітету з Управління людським капіталом АСС

Алесю Павлинську, радницю Arzinger, було обрано співголовою Комітету з Управління людським капіталом Американської торговельної палати в Україні (АСС) – найстарішої міжнародної бізнес-асоціації в країні, що об'єднує провідні транснаціональні та українські компанії, які ведуть діяльність в Україні. 

                

Алеся має понад 15 років практичного досвіду в Арцінгер та спеціалізується на питаннях трудового та корпоративного права. Авторитетні міжнародні рейтинги The Legal 500 EMEA,  Chambers Europe та The Best Lawyers рекомендують Алесю як провідного фахівця з трудового та корпоративного права в Україні.  

  

"АСС високо цінує активне залучення членів Комітету у виборчий процес. Ми сподіваємося на подальшу успішну та продуктивну діяльність цього важливого для Палати комітету", – зазначено в офіційному повідомленні Американської торговельної палати в Україні. 

 

***

Arzinger є провідною незалежною українською юридичною фірмою, що з 2002 року надає високоякісні юридичні послуги міжнародним та вітчизняним компаніям. Фірма має головний офіс в Києві, а також два регіональні офіси в Західній та Південній Україні, що дозволяє надавати якісну юридичну підтримку клієнтам по всій Україні.

Щоб першими дізнаватися про наші новини

Підписатися