ME
NU
Лютий 01, 2022

Команда юридичної фірми AGRECA приєднується до складу ARZINGER

Нові партнери Андрій Підгайний та Марина Шарапа посилюють галузеву експертизу ARZINGER у сферах транспорту, інфраструктури, приватизації та державно-приватного партнерства.

 

З 1 лютого 2022 р. команда юридичної фірми AGRECA приєднується до складу ARZINGER.   AGRECA – провідна в Україні юридична фірма, що спеціалізується у сфері транспорту і інфраструктури: морські порти, внутрішні водні шляхи, залізниця, аеропорти та автомобільні дороги.

 

У результаті приєднання команду ARZINGER поповнили 2 нових партнери:

 

Андрій Підгайний має понад 25 років досвіду роботи в юридичній сфері. З 1997 по 2005 роки  Андрій очолював юридичний департамент Фонду державного майна України. У 2005 році Андрій пішов з державної служби і став співзасновником та керуючим партнером AGRECA.

 

Андрій Підгайний – досвідчений юрист у сфері транзакцій з публічним сектором. Також він спеціалізується на відносинах з державними органами (GR), сфокусованих на представництві інтересів бізнесу у регуляторних питаннях. Індустріальна експертиза Андрія охоплює транспортну інфраструктуру. У Андрія Підгайного великий досвід у впровадженні галузевих реформ та політик. Він залучався до розробки та супроводу Закону України "Про морські порти України", надавав юридичну підтримку Міністерству інфраструктури України в рамках впровадження портової реформи.

 

У Марини Шарапи понад 25 років досвіду роботи. У 1999 році вона очолила сектор претензійно-позовної роботи в юридичному департаменті Фонду державного майна України. На цій позиції Марина вела та контролювала судові процеси за участю ФДМУ та його регіональних органів у всіх національних судах.

 

У 2005 р. Марина Шарапа стала партнером-співзасновником AGRECA. Марина спеціалізується на супроводі проєктів ДПП/концесії, приватизаційних угод та оренди. У якості галузевого експерта Марина Шарапа залучалася до розробки законопроєкту "Про залізничний транспорт", законопроектів щодо спрощення процедур, пов'язаних із будівництвом об'єктів гідротехнічної інфраструктури, чисельних проєктів підзаконних актів у портовій сфері.

 

"Ми раді об'єднати зусилля з потужною командою професіоналів ARZINGER, з якими ми поділяємо спільні цінності та маємо успішний досвід співпраці", - коментує Андрій Підгайний. "Ми впевнені, що поєднання спеціалізованого досвідуAGRECA та системи практик та індустрій, регіональних офісів, міжнародних десків та глобальної мережі контактів ARZINGER стануть надійною основою для взаємної реалізації наших амбітних цілей, зокрема, створення найкращого комплексного сервісу у сфері супроводу транзакцій, пов'язаних з державною та комунальною власністю".

 

"Останнім часом в Україні активізувалися приватизаційні процеси і значно зросли обсяги інвестицій в будівництво та оновлення інфраструктури. Наша фірма традиційно має значний обсяг роботи у цих сферах", - зазначає керуючий партнер ARZINGER Тімур Бондарєв."З приєднанням до нашої фірми Андрія Підгайного та Марини Шарапи з їхньою командою ми об'єднуємо під одним дахом найкращі в Україні галузеві експертизи у сферах транспорту, інфраструктури, приватизації та державно-приватного партнерства, створюючи ще більше можливостей для наших клієнтів".

 

*** 

Arzingerє провідною незалежною українською юридичною фірмою, що з 2002 року надає високоякісні юридичні послуги міжнародним та вітчизняним компаніям. Фірма має головний офіс в Києві, а також два регіональні офіси в Західній та Південній Україні, що дозволяє надавати якісну юридичну підтримку клієнтам по всій Україні. 

Щоб першими дізнаватися про наші новини

Підписатися