ME
NU
Квітень 05, 2021

Євгенію Очеретько, Олексія Прудкого, Олексія Задоєнка та Олександра Максименка підвищено до посад радників

Команда Арцінгер – це найбільший скарб та актив компанії, і ми впевнено підвищуємо своїх спеціалістів та надаємо можливість розвивати свій професіоналізм до найвищого рівня.

 

Цього року Arzinger прийняла рішення посилити індустріальну практику охорони здоров'я та фармацевтики, практику публічних закупівель, практику вирішення комерційних спорів і практику кримінального права та захисту бізнесу.

 

Тімур Бондарєв, керуючий партнер Аrzinger:

 

"Завдяки великому досвіду та наполегливій роботі, яку відмічають наші клієнти, підвищення колег є логічним кроком у реалізації стратегії зміцнення позицій та збільшення частки АРЦІНГЕР на ринку. Впевнений, що кожен з них й у майбутньому продовжить плідну та результативну розбудову своїх напрямків".

 

Про радників:

 

Євгенія Очеретько протягом більше ніж 6 років в команді Arzinger супроводжує масштабні проєкти в сфері публічних закупівель, антикорупційні та антимонопольні розслідування, надає допомогу клієнтам в питаннях реклами та промоції і взаємодії з органами державної влади.

 

Олексій Прудкий практикує з 2009 року та має значний досвід у вирішенні спорів в українських судах, банкрутстві, а також в процесі виконання судових рішень.

 

Олексій Задоєнко та Олександр Максименко спеціалізуються на захисті представників великого національного та іноземного бізнесу в Україні у кримінальних провадженнях.

Щоб першими дізнаватися про наші новини

Підписатися